Waarom een gebruikte auto leasen bij Cars2lease.nl?

VOORDEEL PRIVE LEASEN
Voor uw lease-auto betaalt u veel minder dan wanneer u de auto zelf koopt en financiert.
In veel gevallen zelfs minder dan wanneer u de auto met eigen geld zou betalen.
U investeert geen geld in een auto. Bij persoonlijke leningen betaalt u vaak een hoge rente en u moet verplicht dure aanvullende verzekeringen afsluiten. Bij autolease heeft u dit niet !
Van te voren is precies bekend wat uw maandelijkse autokosten zijn.
De totale onverwachte, niet-geplande autokosten van de verschillende auto's zijn beter te overzien.
U kunt uw huidige auto zelf verkopen of inruilen bij Cars2lease waardoor u bijv. dure persoonlijke leningen af kunt lossen.
De zorgen in de toekomst bij inruil en het bij te betalen bedrag zijn verleden tijd !
Geen omkijken naar onderhoudskosten en reparatienota's.
U hoeft geen verzekering, wegenbelasting, pechhulp, etc. te regelen.
De no-claim opbouw loopt gewoon door.
Bij schade heeft u geen rompslomp van verzekering en garages.
U heeft bij particuliere autolease geen bijtelling.

VOORDEEL ZAKELIJK LEASEN

Geen beslag op het werkkapitaal van uw onderneming. Uw eigen middelen blijven beschikbaar voor andere investeringen die rechtstreeks bijdragen tot de kernactiviteiten van uw bedrijf.
Perfecte budgettering van de kostprijs. Geen onverwachte kosten meer, want de totale dienstverlening zit vervat in een vaste huurprijs die ongewijzigd blijft tijdens de hele looptijd van het contract.
Cars2lease financiert de leaseauto's voor 100 % en prefinanciert de BTW, belastingen, verzekeringspremies en onderhoudskosten. Tijdens de contractperiode betaalt u die bedragen gespreid terug.
Geen administratieve kopzorgen, u hoeft de auto niet op de balans te zetten. De specialisten van Cars2lease nemen alle formaliteiten, de immatriculatie en het technisch beheer van de wagen voor hun rekening. Geen restwaarderisico.

VOORDEEL SHORTLEASE

Shortlease is ideaal voor startende ondernemers en organisaties die permanente flexibiliteit wensen in hun wagenpark. Deze vorm wordt vaak gebruikt bij bijvoorbeeld een proeftijd of kortlopend dienstverband.
De grootste besparing realiseert u op het vlak van verdoken en indirecte kosten. Tijdrovende contacten op het vlak van de aankoop, inschrijving, verzekering of schadeafhandeling behoren immers tot het verleden.
Door de vaste kost per maand, all-in, en gedurende de volledige looptijd van het contract, komt u niet voor budgettaire verrassingen te staan.
Voor 1 vast bedrag per maand besteedt u het beheer in z'n geheel uit. U heeft nergens meer omkijken naar. U ontvangt maar 1 factuur voor alles wat met uw leaseauto te maken heeft
Hoe groot uw financiƫle voordeel met Cars2lease precies zal zijn, kunt u zelf het beste bepalen door vrijblijvend een offerte aan te vragen.

VOORDEEL VAN EEN CARS2LEASE AUTO TEN OPZICHTE VAN EEN NIEUWE AUTO

Rekenvoorbeeld van uw voordeel!

VW Passat 77kW TDI van 2005, nieuw model.
1 jaar Cars2lease auto Nieuwe auto
Looptijd 12 maanden 12 maanden
Maandprijs € 602,- € 999,-
Voordeel € 397,- permaand! € 4764,- per jaar!

CONCLUSIE VOORDEEL ALGEMEEN

Doordat Cars2lease zich al jaren in de automobielbranche bevind, heeft zij een enorm netwerk opgebouwd. De voordelen van dit netwerk is de grootschalige, scherpe inkoop en verkoop. Hiervan kunt u direct meeprofiteren door middel van een scherpe leaseprijs.
Bij Cars2lease kunt u leasen zonder zich zorgen te maken over uw wagenpark en investeringen, en kunt zich bezighouden met andere dingen die voor u zakelijk of prive belangrijker zijn.

Wij zien U graag tegemoet.

Cars2lease
Woudweg 7
7395 SH Teuge
info@cars2lease.nl
www.cars2lease.nl
T 055-3231210
F 055-3231966